Základní škola a mateřská škola Polanka nad Odrou

Aktuální informace

Národní finále v házené chlapců 6. a 7. tříd

Liberec se stal dějištěm emocionálního a vysoce napínavého sportovního klání, když se zde konalo Národní finále v házené 6. a 7. tříd. Akce se konala 15. až 17. 5. 2024. 12 nejlepších škol z celé republiky bojovalo o titul šampiona. Jednalo se o jedinečnou událost, která nejenže nabídla vzrušující sportovní vystoupení, ale také poskytla prostor pro budování přátelství a sportovního ducha mezi mladými hráči.

Přípravy na finále byly pro všechny účastníky náročné a plné očekávání. Naše škola odjela na mistrovství společně se žáky ze Zubří a Velké Bystřice, čímž vytvořila týmovou atmosféru a podporu, která nás provázela po celou dobu. Dlouhé hodiny strávené v autobuse se staly příležitostí k posílení pout a vytvoření nezapomenutelných vzpomínek.

Samotné finálové zápasy byly plné dramatických momentů a napětí. Každý tým bojoval s maximálním nasazením a odhodláním, což vedlo k vyrovnaným soubojům. Do posledních okamžiků nikdo neměl jistotu, který tým vyhraje, a atmosféra na hřišti i v hledišti byla naplněna adrenalinem a podporou.

Nakonec se však muselo rozhodnout a celkovým vítězem se stala Základní škola Újezd u Brna. Naši žáci skončili na fantastickém 3. místě (historický nejlepší výsledek). I když jsme možná nepostoupili až na samý vrchol, můžeme být hrdí na to, že jsme reprezentovali naši školu s odvahou a vášní.

Národní finále v házené nebylo jen o sportu. Byla to událost, která spojila mladé lidi z různých částí republiky a poskytla jim příležitost nejen k soutěžení, ale i k vytvoření nových přátelství a zážitků, které budou mít trvalý dopad. Těšíme se na další ročník, kde opět ukážeme, že házená není jen hra, ale způsob života a vášně.

Pořadí:

1. ZŠ Újezd u Brna

2. ZŠ Náchod

3. ZŠ a MŠ Polanka n. O.

4. ZŠ Pohůrecká, České Budějovice

5. ZŠ Zruč nad Sázavou

6. ZŠ Dobiášova, Liberec

7. ZŠ Školní, Velké Meziříčí

8. ZŠ Louny

9. ZŠ Masarykova, Velká Bystřice

10. ZŠ Zubří

11. ZŠ Bolevecká, Plzeň

12. ZŠ Bítovská, Praha.

 

Foto pan Šimeček  https://eu.zonerama.com/simecci/Album/11479705

 


21.05.2024 Zpět
  • 596 931 563
  • H. Salichové 816, Ostrava – Polanka nad Odrou, 725 25
Užitečné odkazy:
  • 596 931 088
  • Malostranská 124, Ostrava – Polanka nad Odrou, 725 25
Užitečné odkazy: